Menüyü atla

Kordsa



Endüstri, Kocaeli


Firma Hakkında

HAKKIMIZDA

1973 senesinde bir Sabancı Holding iştiraki olarak kurulan Kordsa dünyanın önde gelen endüstriyel naylon ve polyester iplik, lastik kord bezi ve tek kord üreticisidir.
Kordsa'nın başarı hikayesi 1973 senesinde Sabancı Holding'in lastik kord bezi imalatı için İzmit'te yaptığı fabrika yatırımıyla başlar.
Seneler içinde Türkiye'de pazar lideri olan Kordsa, güçlendirme malzemeleri ve süreçlerinde oluşturduğu büyük bilgi birikimi, pazardaki lider konumu ve lastik güçlendirme sektöründeki stratejik yaklaşımıyla dünya pazarlarında da liderliğe ulaşır.
Kordsa ileri seviyedeki teknik yetkinliğiyle yüksek kalitede uçtan uca çözümler sağlamaktadır.
Şirketin temel hedefi "katma değerli ve yenilikçi teknolojilerle ilerlemek" şeklinde ortaya konmuştur. Bu hedef için müşterilerine, hissedarlarına ve çalışanlarına sürekli yatırım yapmaktadır.
Kordsa'nın teknoloji ve pazar liderliği, kuvvetli global ayakizi ve güçlendirme teknolojilerindeki tecrübesi sayesinde sahip olduğu "Güçlendirici" ünvanı dünya genelinde büyük kabul görmüştür.
"Bugün, öyküsü Türkiye'de başlayan Kordsa ürünleri bütün dünyaya yayılmıştır. Dünya'da üretilen her iki otomobil lastiğinden biri ve her üç uçak lastiğinden ikisi Kordsa tarafından güçlendirilmektedir."
"Güçlendirici" konumuyla endüstriyi yeniden şekillendiren Kordsa, yeni iş alanlarına girmeye başlamış ve 1973 senesinden beri biriktirdiği lastik güçlendirme bilgisini inşaat ve kompozit endüstrilerine yönlendirmiştir.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.