Menüyü atla

Maviay Özel Güvenlik



Hizmet, İstanbul Anadolu , www.maviayozelguvenlik.com.tr


Firma Hakkında

GÜVENLİK; gözetleme ve gözetlemeye dair bulguların bildirilmesi ve raporlanması esasına dair bir hizmettir. Sağlıklı ve dikkatli gözetlediğiniz sürece oluşabilecek tehlikeleri zamanında bildirmiş ve bulunduğunuz ortamı korumuş olursunuz. Bu anlayış ile 1996’dan bu yana hizmet veren bir kuruluştur MAVİAY ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ.
2004 yılı itibarı ile yasalaştırılan sektörde 5188 Sayılı ”Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun” a uygun olarak T.C. İçişleri Bakanlığı onaylı “Özel Güvenlik Şirketi Faaliyet İzin Belgesi” ne sahiptir.
Ağırlıklı olarak mesken olarak tabir edeceğimiz yerleşim yerlerinde (Site), Fabrikalarda, İş Merkezlerinde, İşyeri Yönetim Binalarında, Konser, Açılış, Yakın Koruma hizmetleri vs. olmak üzere geniş bir yelpazede hizmet vermekte ve görev alanı yelpazesini her geçen gün genişletme amacı ile faaliyetlerine devam etmektedir.
Ayrıca şirket ortaklarlı kaynaklı, Temizlik, Bahçe Bakım, Profesyonel Bina Yönetim hizmetleri konusunda da desteğe imkân sağlayarak, görev alanlarında gerekli tüm yardımcı hizmetlerin gerçekleşmesini sağlayabilmektedir

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.