Menüyü atla

Watsons Türkiye



Mağazacılık / Perakendecilik, İstanbul Anadolu


Firma Hakkında

Watsons Hakkında

A.S. Watson Group’un bir parçası olarak 1841 yılından beri faaliyet gösteren Watsons, bugün 12 ayrı pazardaki 6.800’den fazla mağazasıyla dünyanın önde gelen güzellik ve kişisel bakım zincirlerinden biridir. Kaliteli ve yenilikçi bir perakende anlayışını temsil eden Watsons’larda, zevkli ve eğlenceli bir mağaza konsepti içinde kozmetik, kişisel bakım ve onları tamamlayan yenilikçi ürün gruplarından 25.000’i aşkın ürün her hafta tüketici ile buluşmaktadır. Watsons Türkiye, 75’ten fazla şehirde 340’ın üzerinde mağaza sayısı ile Türkiye’nin önde gelen güzellik ve bakım ürünleri zincirlerinden biridir. 2.800’den fazla Watsons personeli ile sunduğumuz ürünler ve hizmetler yardımıyla müşterilerimizin hayatında pozitif bir fark yaratmayı hedefliyoruz.

A.S. Watson Group Hakkında

Dünya çapında haftada 57 milyon müşteri, A.S. Watson Group’un faaliyet gösterdiği 24 pazarda alışveriş yapmanın keyfini yaşıyor. A.S. Watson Group, perakende formatları, perakende markaları ve coğrafi yaygınlığı ile dünyanın en geniş perakende portföylerinden birine sahiptir. Küresel olarak, 130.000 çalışanı olan Grubumuz, aynı zamanda, Hong Kong’da yerleşik olan ve dünyaca tanınan CK Hutchison Holdings Limited üyesidir. CK Hutchison Holdings limanlar ve ilgili hizmetler, emlak ve oteller, perakende, enerji, altyapı yatırımları ve telekomünikasyon alanlarında 50’den fazla ülkede faaliyet göstermektedir.

A.S. Watson Group:
24 pazarda 13 perakende markası ile yer aldığı 14.000’den fazla mağazası ile dünyanın en büyük uluslararası sağlık, güzellik ve yaşam tarzı perakendecisidir.
Watsons markası ile Asya’nın lider sağlık ve güzellik perakendecisidir. Watsons, 6.800’den fazla mağaza ve 1.500’den fazla eczane ile Hong Kong, Çin, Macau, Singapur, Tayland, Malezya, Filipinler, Tayvan, Endonezya, Ukrayna, Rusya ve Türkiye dahil 12 pazarda faaliyet göstermektedir.
Avrupa’nın en büyük lüks parfümeri ve kozmetik perakendecisi olarak 1.700’ün üzerinde mağaza ile 17 farklı pazarda yer almaktadır. Bu mağazalar Marionnaud, ICI Paris XL ve The Perfume Shop adlı 3 perakende markası altında operasyonlarını sürdürmektedir.

Watsons Info

Watsons, a flagship brand of A.S. Watson Group, is Asia’s largest health & beauty retailer, currently operating over 6.800 stores and more than 1.500 pharmacies in 12 Asian and European markets, including Mainland China, Hong Kong, Taiwan, Macau, Singapore, Thailand, Malaysia, the Philippines, Indonesia, Turkey, Ukraine and Russia.

A.S. Watson Group is one of the world's largest health, beauty & lifestyle retailer’s with over 14.000 retail stores, serving more than 57 million customers a week in 24 markets. The Group has the largest brand portfolios and geographical footprints in the retailing world, offering everything from health & beauty, food and electronics to perfume. It is also Asia's largest health & beauty retailer and Europe’s largest luxury perfumeries & cosmetics retailer. Proudly supported by a global family of 130.000 staff, the Group is also a member of the world renowned multinational conglomerate CK Hutchison Holdings, which operates in businesses- ports and related services, property and hotels, retail, infrastructure, energy and telecommunications in over 50 countries.

Watsons Turkey is one of the leading beauty and self-care chain stores in Turkey with more than 340 stores in over 75 cities. We work with might and main in order to become the first choice of our customers in the scope of self-care with our more than 2.800 Watsons personnel. Watsons stores win the recognition of customers from all ages with its locations in some avenues in addition to our country’s most modern shopping malls.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.