Menüyü atla

Doruk Çevre İş Sağlığı Ve Güvenliği



İş Güvenliği, Ankara , www.dorukcevre.com.tr


Firma Hakkında

Doruk olarak, Çevre Danışmanlığı, İş Sağlığı ve Güvenliği, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Yatırım Danışmanlığı alanlarında şirketlere yönelik çeşitli hizmetler sunmaktayız. Eğitim, danışmanlık, ve mühendislik hizmetleri ile firmaların ihtiyaçlarına çözümler üretiyoruz.

İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilen “Ortak Sağlık Güvenlik Birimi” yetki belgesine sahibiz. Şirket içindeki uzmanlarımız, iş güvenliği uzmanları, işyeri hekimleri ve sağlık personeli ile işletmelerin iş sağlığı ve güvenliği ihtiyaçlarına odaklanmaktayız.

Çevre konusunda da, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen “Çevre Danışmanlık Yeterlik Belgesi”ne sahibiz. Bu çerçevede, tesislerin çevre mevzuatına uygunluğunu sağlama, izin ve lisans süreçlerini yönlendirme, çevresel yatırımların planlanması ve atık yönetimi gibi konularda çevre danışmanlığı hizmeti sunmaktayız.

2020 yılında hizmet yelpazemizi genişleterek, Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı ve Yatırım Danışmanlığı alanlarında da faaliyet göstermeye başladık. Bu sayede, müşterilerimizin çeşitlenen taleplerine daha etkin bir şekilde yanıt verebiliyoruz.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.