Menüyü atla

Ünüvar Elektronik



Otomotiv, İstanbul Anadolu , www.unuvar.com


Firma Hakkında

1984 yılında İstanbul/Ümraniye’de kurularak otomotiv sektörüne adım atan Ünüvar Elektronik San. ve Tic. AŞ. Otomotiv ana sanayilerine araç anteni ve anten tesisatlarının üretimine başlayarak sektöre adımını atmıştır.

25 yılı aşan deneyimi ile müşterilerine profesyonel hizmet vermeyi sürdürmekte olan firmamız, başlangıçta 200 m2’lik bir alanda üretime başlamış olup, bugün değişen piyasa koşullarıyla her gün yenilenerek 5000 m2’lik fabrika sahası ve 120 kişilik kadrosu ile otomotiv müşterilerine destek sağlamaktadır.

Başlıca müşterilerimiz, arasında Renault, Fiat Tofaş, Ford Otosan, BMC, Karsan,Otokar,Temsa,VW gibi ana sanayi firmaları yer almaktadır. Ayrıca Türkiye’nin her yöresine ulaşan bayilik sistemi ile satış sonrası hizmeti de nihai müşteriye sunmaktadır.

1990 yılında başlayan ihracat girişimleri, Ford Motor Company ve Volkswagen fabrikalarına direk parça tedariği ile kısa zamanda hız kazanmış ve pek çok Avrupa ülkesinde bu markaların fabrikalarının tedarikçisi konumunu almıştır.

Bugüne kadar 1000’e yakın farklı parça imalatına imza atmış olan Ünüvar Elektronik A.Ş, ürün yelpazesini genişletmek ve kalite standartlarını arttırmak için, deneyimli personeli ile büyük bir titizlikle çalışmaktadır.

Kuruluşundan bu yana müşteri odaklı hizmet anlayışı ile çalışmakta ve ekibinin sektördeki tecrübeleri sayesinde çözüm üretmektedir. Son yıllarda özellikle Ar-Ge ve teknolojik yatırımlar yaparak büyüyen firmamız, değerli müşterilerine kesintisiz ürün ve hizmet sunar hale gelmiştir.

Firmamız satış ve pazarlamasını yaptığı ürünler ile sektöre hem kaliteyi hem de ekonomiyi bir arada sunmaktadır. Günümüzde otomotiv sektörünün kalite standardında ulaştığı son nokta olan ISO TS/16949 ve ISO 14001 Çevre Yönetimi Belgeleri firmamızın garantisidir. Firmamız ayrıca Ford Otosan tarafından 2005 senesinde Q1 ödülüne layık görülmüştür.

Ünüvar markası, üretilen yüksek kaliteli ürünler ve ideal kalite / fiyat dengesi ile sektörde aranan bir marka haline gelmiştir. Son teknoloji ile donatılmış Kalite laboratuarlarında, deneyimli mühendis kadrosuyla bitmiş ürünün kalitesi Ünüvar Elektronik markası adı altında müşteriye ulaşmaktadır.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.