Menüyü atla

Balparmak / Altıparmak Gıda



Belirtilmemiş, İstanbul Anadolu


Firma Hakkında

Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lider firması olan Altıparmak Gıda, 300 çalışanı ve bugün bünyesinde bulundurduğu Balparmak, Binbirçiçek ve Balkovan markalarıyla sağlığı, doğallığı, lezzeti her gün sofralara taşıyor. Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Altıparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor.
Altıparmak kendi satış kadrosunun yanı sıra, 50'yi aşkın bölge distribütörü, zincir mağaza ve ev dışı tüketim kanalları ile yurt genelinde yaygın dağıtım ve satış gerçekleştiriyor. Uluslararası Bal Paketleyiciler Birliği üyesi olan Altıparmak, başta Almanya ve Amerika olmak üzere onlarca ülkeye ihracat gerçekleştirerek Türkiye’yi yurtdışında da başarıyla temsil ediyor.
Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan firma, gıda güvenliği sistemi ISO 22000:2005 ile global gıda standardı BRC (British Retail Consortium) gibi sertifikalara da sahip. Altıparmak ayrıca, Türkiye’nin tek, Avrupa’nın en kapsamlı dört bal ihtisas laboratuarı arasında yer alan AR-GE ve Kalite Kontrol Laboratuarı sayesinde, tüketicisine sunduğu bütün ürünleri toplam 65 parametre doğrultusunda analiz ediyor.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.