Menüyü atla

Bak Ambalaj



Ambalaj ve Kağıt, İzmir , www.bakambalaj.com.tr


Firma Hakkında

1996 yılında holding yapısına geçen Bakioğlu Holding'in ilk grup şirketi olan Bak Ambalaj, 1973 yılında baskılı ve baskısız kağıt torba üretimiyle faaliyetlerine başlamıştır. Bak Ambalaj bugün; 400’ü aşkın çalışanı ile çeşitli sektörlere baskılı, baskısız ve laminasyonlu olarak fleksibıl ambalaj üretmektedir ve düzenli olarak gerçekleştirdiği yatırımlar sayesinde üretim portföyünü istikrarlı olarak genişletmektedir. Bak Ambalaj üretiminin %80’ini özellikle Batı Avrupa ülkelerine ihraç etmek suretiyle ülkemizin ihracatına önemli katkılarda bulunmaktadır.
Fleksibıl ambalajın temel girdilerinden olan; tek yönde ve çift yönde gerdirilmiş Polipropilen film üretimi yapan Polibak, Ambalaj Sektörü’nde gerçekleştirilmesi hedeflenen dikey entegrasyonun ikinci basamağı olarak 1993 yılında kurulmuştur.
Dikey entegrasyonun devamı niteliğinde, bu defa flekso ve rotogravür baskının en önemli unsuru olan klişe ve baskı silindiri üretimi gerçekleştirmesi üzere Enternasyonel Gravür 1998’de kurulmuş ve böylece yeni bir halka daha eklenmiştir.
Dikey entegrasyonun son halkası olarak, çok katlı teknolojik Polietilen Film üretimi gerçekleştirmesi üzere Bareks Plastik 2002 yılında kurulmuştur ve Bakioğlu Holding'in en genç şirketi olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
Çekirdekten başlayarak 1973’ten günümüze entegre bir Ambalaj Sanayi geliştiren ve bunu global standartlara ulaştırıp yurt içinde ve dışında saygın bir konuma gelerek sizler için Ambalajın Gülen Yüzü olmaya devam eden Bakioğlu Holding ve Kuruluşları, küresel rekabette bu başarıyı 1300 çalışanıyla Türk Ambalaj Sektörü’ne kazandırmaktan gurur duymaktadır.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.