Menüyü atla

Yiğit Akü



Üretim, Ankara , /www.yigitaku.com


Firma Hakkında

Yiğit Akü A.Ş., 1976 yılında Ankara'da kurulan ve hızla gelişmekte olan ülkemizin güçlü yatırımcılarından biri olarak öne çıkan bir şirkettir. Şu anda 40.000 metrekarelik bir alana sahip olan üretim üssü niteliğindeki fabrikamızda, en ileri teknolojiyi kullanarak yılda 7.000.000 adet akü üretim kapasitesine sahibiz.

Yiğit Akü A.Ş., bugün itibariyle 6 kıtada 100'den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Avrupa, Afrika, Asya, Amerika ve Orta Doğu ülkelerine seçkin markalarımız ve geniş ürün yelpazemizle ihracat gerçekleştirmekteyiz.

Şirketimiz, 40.000 metrekarelik merkez üretim tesisimiz, dünya çapında marka değeri olan "Platin, Tunç, Macpower ve Helden" markaları, Türkiye genelinde 90 ana bayi ve 6000'den fazla tali bayi ile hizmet vermektedir. Ülkemizde ve dünyanın birçok ülkesinde en prestijli otomotiv firmalarına, endüstriyel ve savunma sanayine akü tedariki sağlamaktayız.

Yiğit Akü A.Ş., ileri teknoloji üretimleri ve AR-GE çalışmaları sayesinde dünya pazarında akıllı akülerin tek üreticisi konumundadır. 2013 yılında elektrikli araçlar için lityum iyon bataryalarının üretimine başlayan şirketimiz, lityum iyon bataryaları alanında yatırımlarını sürdürmektedir.

Yiğit Akü A.Ş., yenilikçi, girişimci ve sürdürülebilirlik ilkesi doğrultusunda Ar-Ge, Ür-Ge ve teknolojik yatırımlarını gerçekleştirmektedir. ISO 14001, ISO 16949, ISO 9001, ISO 27001, ISO 50001 ve OHSAS 18001 gibi dünya norm ve standartlarına uygun üstün kalite sertifikalarının yanı sıra ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Belgesi'ne de sahibiz.

Dünya akü sektöründe adını duyuran Yiğit Akü A.Ş., nitelikli insan kaynağı, güçlü altyapısı, ileriye dönük düşünce yapısı ve önemli yatırımlarıyla çözüm odaklı bir yaklaşımın öncü temsilcilerinden biridir.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.