Menüyü atla

Rossmann



Mağazacılık / Perakendecilik, İstanbul Avrupa , www.rossmann.com.tr


Firma Hakkında

Merkezi Almanya Hannover'de yer alan Rossmann, 1972 yılında kurulmuş, Drogeriemarkt konseptine sahip mağazalar zinciridir. Almanya’nın perakende devlerinden biri olan Rossmann, kuruluşundan itibaren büyüme stratejisini istikrarlı şekilde sürdürmüş; açtığı yeni mağazaların yanı sıra şirket alımlarıyla da bu stratejisini desteklemiştir.
Bugün Almanya dışında Polonya, Macaristan, Çek Cumhuriyeti, Arnavutluk ve Türkiye’de de faaliyet göstermekte olan Rossmann, Türkiye’ye 2010 yılında yatırım kararı almış; İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere farklı illerde 90’dan fazla mağaza ile faaliyet göstermektedir.
Kendine has konsepte sahip olan Rossmann mağazalarında; cilt bakım, ağız bakım, saç bakım, bebek bakım, ithal ve yerli parfümler, organik gıda ürünleri, atıştırmalık gıda ürünleri, sağlık ve hijyen ürünleri, ev temizliği, ev idaresi, medya, kitap-kırtasiye, oyuncak, dekorasyon ve hediyelik eşya kategorilerinde olmak üzere yaklaşık 17.000 çeşit ürün barındırmaktadır. Tanınmış marka ve ürünleri müşterilerine uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinen Rossmann, Rossmann Kalite Markaları (RQM) diye tanımladığı, kendisine ait marka ve bu markalara bağlı 3000 civarında ürünü de tüketicinin kullanımına sunmaktadır.
Şirketimiz ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.rossmann.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.