Menüyü atla

IKEA Türkiye Mapa Mobilya A. Ş.



Diğer, İstanbul Anadolu


Firma Hakkında

IKEA Türkiye MAPA Mobilya A.Ş.

Çoğunluk için daha iyi bir günlük yaşam yaratmak vizyonu ile yola çıkan IKEA’nın iş fikri; mümkün olduğunca çok insanın satın alabileceği kadar düşük fiyatlarla, iyi tasarımlı ve işlevsel binlerce mobilya ve ev aksesuarı sunmaktır.

Genellikle, iyi tasarımlı mobilyalar nüfusun küçük bir kesimi için yaratılır. Gücü yeten kesim için... IKEA ise en başından yolunu farklı çizdi. Çoğunluktan yana yer aldı. Bu da dünyanın her köşesinden insanların ev dekorasyonu ihtiyacına cevap vermek anlamına geliyordu. Farklı ihtiyaçları, farklı zevkleri, farklı düşleri ve tabii ki farklı cüzdanları olan insanların... Evlerini güzelleştirmek ve günlük yaşamlarını iyileştirmek isteyen insanların.

1943 yılında IKEA ve IKEA kavramı Ingvar Kamprad tarafından İsveç’te kuruldu. IngvarKampradElmtarydAgunnaryd; kendi adının ilk harflerinden sonra diğer harfleri doğduğu çiftlik ve köyün adından aldı.

Dünyada franchise sistemiyle mağazalar açan IKEA, Maya Holding’in hissedarı olduğu MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş. ile Türkiye pazarına girerek ilk mağazasını Mayıs 2005’te İstanbul Ümraniye’de açtı. Ardından Nisan 2006’da İzmir Bornova, Kasım 2007’de İstanbul Bayrampaşa, Kasım 2008’de Bursa ve Haziran 2011’de Ankara Mağazaları açıldı. 2011 yılında açtığımız Internet Mağazamız’ı takiben, 2014 yılında Bodrum’da ve 2016 yılında Adana’da açtığımız Sipariş ve Teslim Noktalarımız ile daha geniş bir coğrafyada, daha çok kişiye ulaşma fırsatı yakaladık. 2018 yılında İstanbul Kartal’da ve Antalya’da açtığımız mağazalarımızla, IKEA Türkiye ailesini büyütmeye devam ediyoruz.

49 ülkede 400’ün üzerinde mağazamızla 800 milyondan fazla kişiye IKEA yaşam tarzını sunuyor olsak da ulaşamadığımız bazı yerler hala var. Şimdilik...

Değerlerimiz;
Birliktelik
Maliyet bilinci
Yenilenmek ve geliştirmek
Sorumluluk almak ve vermek
İnsanlara ve dünyamıza değer vermek
Sadelik
Anlamlı farklılık
Örnek olarak liderlik etmek.

Biz, değerleriyle yaşayan, birlikte çalışmaktan heyecan duyan, sorumluluk alan ve mütevaz ıçalışanlardan oluşan bir ekibiz.
Siz de BİZ’den biri misiniz?

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.