Menüyü atla

Alışan Lojistik



Lojistik, İstanbul Anadolu , www.alisangroup.com


Firma Hakkında

ALIŞAN GRUP ŞİRKETLERİ'nin lokomotif şirketi olan ALIŞAN ULUS. TAŞIMACILIK A.Ş. 1 Nisan 1985 yılında Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. M. Ertuğrul Alışan başkanlığında İstanbul’da kurulmuştur.

Türkiye pazarının en önde gelen Lojistik Hizmet Sağlayıcılarından olan firmamız, kısa dönemde Hızlı Tüketim Malları ve Kimyevi Maddeler Lojistiği alanında Pazar lideri olmayı hedeflemiştir.

Sürekli büyüme ve gelişmeyi hedefleyen ALIŞAN, Uluslar arası taşımacılıkla başlayan yolculuğuna, bünyesine farklı alanlarda çözümler üretebilen firmaları ve hizmetleri katarak yoluna devam etmektedir;

1995 yılında güvenirlilik adına tüm sigorta işlemlerini üstlenebilecek ALIŞAN Sigorta ve Aracılık Hizmetleri A.Ş. firmasının kurulması,

1998 yılında Granül Lojistik Hizmetleri,

1999 yılında Gümrüklü/Gümrüksüz Depolama Hizmetleri,

2005 yılında Türkiye'nin ilk tanker ve “Tank Konteynır Temizleme Tesisi” olan ALIŞAN - Den Hartogh firmasının kurulması ile bugünkü kurumsal ve modern noktaya ulaşmıştır.

Alışan Grup bünyesinde, 1986 yılında kurulan Alta İnşaat ve Taahhüt A.Ş., 2003 yılında kurulan Exepto Bilgi Teknolojileri A.Ş. ve 2012 yılında kurulan Alışan Gayrimenkul A.Ş., Alışan Uluslararası Taşımacılık ve Tic. A.Ş.’ye devredilmiştir.

Bize Katılın
Yetenekli ve istekli mezunlar için sınırsız ve çeşitli fırsatlar sunan bir şirkette kariyerinize başlamak üzeresiniz. Kurumsal İnsan Kaynakları bu kariyeri başlatmak ve size kariyer yolunuz boyunca gereken desteği sağlamak için yanınızda olacaktır. Amacımız, insan kaynakları politikalarımızı, uluslararası standartlar düzeyinde uygulamak ve birlikte daha iyi bir geleceğe ulaşmaktır. Bu çerçeve içinde çalışanlarımızın gereksinim duyduğu eğitim ve becerileri belirlemek üzere en ileri değerlendirme ve performans yönetimi sistemlerinden yararlanılmaktadır.

Eğitim ve Geliştirme
ALIŞAN Lojistik olarak, “En Değerli Sermayemiz İnsan Kaynağımızdır” anlayışından yola çıkarak çalışanların gelişimini sağlayacak bireysel ve ekip düzeyinde öğrenme ortamı yaratmakta ve sürekli katılım için programlar geliştirmektedir.

ALIŞAN Lojistik bünyesinde İnsan Kaynakları tarafından, çalışanlar için “Sürekli Eğitim Programı” oluşturulmuştur. Her yılbaşında İ.K bölümü, her bir süreç için süreç sorumluları ile birlikte ayrı toplantılar düzenleyerek değerlendirme yapmakta ve eğitimler planlanmaktadır.

Programın ana amacı; verilerle çalışan, takım çalışmasına uyumlu, iletişim becerileri yüksek nitelikli iş gücü haline getirilmesidir. Bunlara ek olarak, mesleki ve teknik gelişim sağlayıcı eğitimlerin planlanması amacı ile her yılsonunda yöneticiler çalışanlarından talep ettikleri eğitim başlıklarını isteyerek talepleri almaktadır, değerlendirerek hayata geçirmektedir.

İşe Alım ve Seçme Süreci
İ.K Sürecinin alt süreci olan İşe Alım Sürecimiz

- Sonuç odaklıdır.
- Performans bazlı çalışır.
- Hiç bir şekilde statükonun yapacaklarımızı yönlendirmesine izin vermez.
- En nitelikli adayları bulmak ve belirlemek için yaratıcı araçları geliştirir ve kullanır.

Başvuru sürecimiz zaman almakta ve her aşamasında ciddiyetle takip edilmektedir.

Başvuru sürecimiz zaman almakta ve her aşamasında ciddiyetle takip edilmektedir.

Özgeçmişinizin bize ulaşması ile birlikte, başvuru süreciniz başlamış demektir. Başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Yaptığınız başvuru ilk olarak bilgi ve deneyimleriniz değerlendirilmekte ve boş pozisyonlarımızla eşleştirilmektedir. Bize sunduğunuz bilgiler ve belirttiğiniz özellikler doğrultusunda bir eşleştirme olabileceği belirlendiğinde sizinle temasa geçilerek iş görüşmesine davet edilirsiniz.


Politikalarımız
ALIŞAN Uluslararası Taşımacılık, “En Değerli Sermayemiz İnsan Kaynağımızdır” ilkesi ile İnsan Kaynakları Politikası oluşturulmuş gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizde bunun bilinci ile hareket etmekteyiz.

İnsan Kaynakları Politikamız, şirketimiz hedefleri doğrultusunda, çalışanlarımızın etkin ve verimli bir şekilde çalışabilmesi için tüm insan kaynakları süreçlerini sürekli geliştirmektir.

Buna bağlı olarak çalışanlarımızın profesyonel becerilerini arttırarak, kendi performanslarına ve kariyer çalışmalarına destek sağlamak, eğitim düzeyi yüksek, işi ile ilgili yeterli donanıma sahip, dinamik, değişime ve gelişime açık, pozitif düşünebilen, iyi bir takım oyuncusu olan, şirket değerlerini benimseyerek yaşatan kişileri bünyemize katmak, dünyadaki gelişmeler, yasal düzenlemeler ve şirketimizin politikaları doğrultusunda, insan kaynakları süreçlerinin sürekli iyileştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamaktır.

Engelli İş İlanları