Menüyü atla

Midpoint



Restorancılık, İstanbul Anadolu , www.midpoint.com.tr


Firma Hakkında

Midpoint, "Herkesin Buluşma Noktası" sloganıyla yola çıkmış ve 2002 yılında Bağdat Caddesi'nde ilk şubesini açarak hizmet vermeye başlamıştır. Midpoint, dünya mutfağından seçilmiş lezzetleri, farklı tatlarla zenginleştirilmiş menüsü, profesyonel hizmet anlayışı, uygun fiyatları, hızlı servis kalitesi, sıcak atmosferi ve modern mimarisiyle müşteri memnuniyetini ön planda tutarak faaliyetlerine devam etmektedir.

Midpoint restoranları, alışveriş arası dinlenme noktası, iş toplantılarının keyifli sohbetlere dönüştüğü yer, ev sıcaklığında Pazar kahvaltılarının yapıldığı mekanlar olarak hizmet vermektedir. Şu anda İstanbul, Ankara, İzmir, İzmit, Bursa, Antalya ve Mersin olmak üzere 7 farklı şehirde toplamda 38 şubesi bulunmaktadır.

Midpoint, usta şeflerin ellerinden çıkan özel lezzetleri kendi yorumuyla sunarak damakları ve gözleri tatmin etmektedir. Ayrıca zengin şarap seçenekleri, farklı kokteyller ve yerli ve yabancı markaların en iyi içkilerinden oluşan bir menüye sahiptir. Huzurlu ve keyifli bir atmosferde vakit geçirmek isteyenlerin tercihi olan Midpoint, müşterilerinin sohbetlerini düşünerek seçtiği kaliteli ve neşeli müziklerle de zamanlarını dolu dolu yaşamalarını sağlamaktadır.

Midpoint, sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla hafif yemekler, çeşitli kahvaltı seçenekleri, lezzetli yemekler ve çocuk menüsü gibi çeşitli alternatifler sunmaktadır. En güzel buluşmaları yaşamanızı ve unutulmaz anılar biriktirmenizi sağlamak için restoranlarında sizi beklemektedir.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.