Menüyü atla

Iss Hazır Yemek Üretim Ve Hizmet



Gıda, İstanbul Avrupa , www.tr.issworld.com/


Firma Hakkında

Türkiye’nin köklü ve kurumsal gıda şirketlerinden biri olan ISS Hazır Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş., Catering üretimi ve hizmetinde uzmanlaşmıştır. İş merkezleri, bankalar, sanayi kuruluşları, fabrikalar, okullar, hastaneler vb. kurumlara, kendi mutfaklarında, aşçı, servis elemanları ve yöneticilerden oluşan ekibiyle üretim ve servis hizmeti vermektedir.

Kendisine çağdaşlığı ilke edinmiş olan kuruluşumuz sektöründeki tüm yeniliklerin takipçisi ve uygulayıcısı olmuştur.
ISS Hazır Yemek Üretim ve Hizmet A.Ş. olarak, Hijyen Gıda Güvenliği standartları içerisinde sağlıklı, tedarikçi firmaların denetleme ve değerlendirme faaliyetleri açısından güvenilir yemek hizmetlerini müşterilerimize sunmaktayız.

ISS, bu özellikleriyle kaliteyi endüstriyel yemeğin özüyle buluşturarak “Türk yemek kültürüne katkılar sağlamayı” ilke edinmiştir.

İnsan Kaynakları Politikamız ve Uygulamalarımız

ISS Hazır Yemek A.Ş. olarak en önemli İnsan Kaynakları Politikamız; yıllardır süre gelen ISS kalitesini sürdürmek ve hedeflerimize ulaşmak için her görev seviyesindeki çalışanlarımız için Kariyer Planlaması yapmak, bu planın başarısı için çalışanlarımıza destek olmak, yol göstermek, izlemek ve geliştirmektir.
Sektörün Kalite Lideri olma sorumluluk duygusu ile çalışan elemanlarımız firmamızın en önemli yapı taşlarıdır. Onların eğitilmeleri, huzurlu ve güvenli bir ortamda çalışabilmeleri için tüm olanaklar kullanılmaktadır.
Stratejik iş hedeflerimize ulaşmak için gerek duyduğumuz kişisel yetkinlikler tanımlanmış, bu yetkinliklere uygun adayların ISS’ya kazandırılması, korunması ve geliştirilmesi de temel amacımız olmuştur.
• Ürün ve hizmette, kaliteye en büyük katkıyı sağlayan çalışanlarımızı motive ederek,
• Sürekli gelişim için iç ve dış kaynaklı destekler sunarak,
• Şirketin yönetici personel ve mutfak personelinin eğitim gereksinimlerini değerlerimize ve çalışan personelin ihtiyaçlarına uygun olarak belirleyerek ve takip ederek,
• Kariyer geliştirme planları yaparak, buna uygun olarak mesleki teknik, hijyen ve yönetim konularında yoğun eğitimler yapmaktayız.
İnsan Kaynakları politikamızın özü; çalışanlarımızı meslek sahibi yapmak, mesleğinde ilerleme, gelişme olanağı sağlamak ve sektörün aranan, ISS’nın değerli bir personeli konumuna getirmektir.

Kariyer Geliştirme Sistemimiz

Hangi kulvarda ve hangi kademede işe başlarsa başlasın; tüm personelimize eğitim desteği sağlayarak ve Performans Değerlendirme Sistemi ile başarılarını takip ederek kariyerinde en üst noktalara kadar ilerleme fırsatı tanıyoruz. Kendi kulvarlarında ilgili eğitimleri başarı ile tamamlamış ve performans değerlendirme sonuçları iyi olan tüm personelimizin belirli aşamalardan geçerek en üst kademelere kadar gelmesini destekleyen bir Kariyer Geliştirme Sistemimiz bulunmaktadır.

Eğitim Faaliyetlerimiz

ISS Hazır Yemek A.Ş., sektörde eğitime verdiği önem ve uygulamalarıyla liderlik yapan en büyük kuruluştur. Her yönetici aynı zamanda bir eğitimci olarak yetiştirilir ve eğitim projeleri, yalnızca gelişim değil aynı zamanda bir motivasyon aracı haline getirilir. Sürekli eğitime odaklanmış yapısı sayesinde ISS, “Sürdürülebilir Kalite” prensibi ile tedarikçileri, çalışanları ve müşterileriyle işbirliği içinde hizmet üretmektedir.
ISS, dış kaynaklı eğitimlerin yanında, bulaşıkçısından aşçısına kadar hazırladığı, sektöre özgü özel eğitim programları ile her kademede, yeni yönetici ve personelin yetişmesine de önderlik etmektedir.
ISS’daki eğitim uygulamaları üç ana başlıkta toplanmıştır.
1. Yönetici Becerileri Geliştirme Eğitimleri
2. Mutfak Personeli Beceri Geliştirme Eğitimleri
3. Diğer Dış Kaynaklı ve Teknik Eğitimler

1. Yönetici Becerileri Geliştirme Eğitimleri

Her yıl düzenli olarak uyguladığımız ve şirketimize özgü geliştirmiş olduğumuz 120 saatlik Yönetici Becerileri Geliştirme Eğitim Programı Catering Hizmetleri Yönetici ve Yönetici Yardımcılarını çok yönlü bilgilendirmeyi ve bilinçlendirmeyi, üst düzey yönetici kademelerine gelebilmeleri için onlara yol göstermeyi amaçlamaktadır. Bununla birlikte sektöre, konusunda yetkin, bilgili yöneticiler kazandırmayı da hedeflemektedir.
Bu programda sektöre ve yapılan işe yönelik eğitim konularının yanında yönetim becerilerini geliştirmeye yönelik kişisel gelişim eğitimleri de verilmektedir.

2. Mutfak Personeli Beceri Geliştirme Eğitimleri

ISS okulunun yine sektörde ilk ve tek olan özel bir eğitim sürecidir.
Özellikle üretimde görev yapan (Aşçı, Aşçı Yardımcısı, Garson, Bulaşıkçı vb.) personelimize yönelik olarak hazırlanmış olan Mutfak Personeli Beceri Geliştirme Eğitim Programı ile 2004 yılında sektörde bir ilke daha imza atılmıştır. Müşterilerimize kaliteli ve lezzetli yemekleri, mükemmel hizmetle sunma yolunda personelimizi bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla haftada 1 gün 1’er saat olmak üzere tüm mutfaklarımızda gerçekleştirilmektedir. Bu eğitimler ISS’ da çalışan tüm personelimize kendilerini sürekli geliştirme imkanı sağlamakta, bu sayede de personel kalitesi arttırılmaya çalışılmaktadır. Eğitimlerin verimliliğini arttırmak için yılda bir sınavlar yapılmakta, sınavlarda başarılı olanlara Aşçılar Birliği Derneği ile ortaklaşa sertifikalar verilmektedir.
http://www.tr.issworld.com/hizmetler/kurumsalyemekuretimivecatering/Pages/catering.aspx

Engelli İş İlanları