Menüyü atla

Gratis



Mağazacılık / Perakendecilik, İstanbul Avrupa , www.gratis.com.tr


Firma Hakkında

Gratis, 2009 yılında Sedes Holding bünyesinde kurulan bir kişisel bakım ve kozmetik marketi zinciridir. En yaygın mağaza ağı ile sektörünün lideri olan Gratis, 2023 yılı itibari ile 81 ilde 700’ü aşkın mağazasıyla hizmet vermektedir. “Güzel Bak Kendine” mottosu ile 15 yıldır kişisel bakım sektöründe hizmet veren Gratis, dünyanın önde gelen markaları başta olmak üzere makyaj ürünlerinden bebek bakımına, temizlik ürünlerinden hijyene, ev-yaşam ürünlerinden atıştırmalığa kadar pek çok markaya ait 15 farklı kategoride 15.000’i aşkın ürünü tüketicileri ile buluşturmaktadır.
Müşterilerine zengin ürün yelpazesi kadar yenilikçi hizmetler sunmayı da öncelikleri arasına alan Gratis, 2017 yılında kişisel bakım hizmetleri vermek için ilk Beauty mağazasını açmıştır. 2023 yılı itibariyle 12 ilde 55’i aşkın mağaza sayısına ulaşan Beauty güzellik merkezleri, Türkiye’nin her yerinde aynı kalite ve standartlarda kişisel bakım hizmetleri sunmaktadır. Gratis ayrıca sektöre nitelikli eleman kazandırmak amacıyla 2022 yılında Beauty Akademi’yi kurmuştur. Beauty Akademi’de eğitim alan ve sonrasında istihdam edilen kadın uzmanlar; manikür, pedikür, kalıcı oje, nail art, kaş ve saç şekillendirme gibi alanlarda eğitimlerini tamamladıktan sonra Beauty güzellik merkezlerinde hizmet vermektedir.
Müşterilerinin tüketim davranışlarını izleyerek 2019 yılında açtığı e-ticaret sitesi ile online alışveriş dönemini başlatan Gratis, gratis.com platformu üzerinden müşterilerine 7/24 açık mağaza deneyimi ve kişiye özel teklifler sunmaktadır. Mükemmel müşteri deneyimi için çalışan Gratis, Android ve iOS özellikli akıllı telefonlar için geliştirdiği aplikasyonu ile de tüketicilere mobil alışveriş hizmeti sağlamaktadır. Ayrıca Gratis, 2020 yılında e-ticarette ödeme seçeneklerini artırarak mağazadan teslimat uygulamasını hayata geçirmiştir.
Türkiye’deki kadın istihdamının artırılmasını önemseyen Gratis, 5 bin 500’e yakın kadına istihdam sağlayarak sektöründe mağaza çalışanlarının tamamı kadın olan tek marka unvanına sahiptir. Kadın çalışan ve kadın yönetici oranları ile ilk 100 şirket arasında yer alan Gratis, aynı zamanda tüketiciler tarafından ‘aşık olunan marka’ ve ‘kişisel bakım sektörünün 1 numaralı markası’ seçilmiştir.
Yenilikçi ve dinamik duruşu, ileri teknolojik alt yapısı ve uzmanlaşmış mağazacılık anlayışı ile birçok ilke imza atan Gratis, sektördeki hizmet çıtasını en üst seviyelere taşımıştır. Müşteriler, çalışanlar ve tedarikçiler nezdinde en cazip satış kanalı olan Gratis’in amacı; kolay ulaşılabilir, hızlı, rahat ve heyecan veren kaliteli bir alışveriş deneyimi sunmaktır.

Engelli İş İlanları