Menüyü atla

Rafinera



Gıda, İstanbul Avrupa , /www.rafinera.com


Firma Hakkında

Rafinera, 2007 yılında Didem Altınbaşak Tulgan tarafından kurulmuştur. Didem, Amerika'da faydalandığı beslenme planını Türkiye'de bulamaması üzerine, sağlıklı yemeklerini evinde hazırlamak yerine Rafinera’yı kurarak, hem kendi sağlıklı beslenme ihtiyacını karşılamış hem de binlerce kişiye sağlıklı beslenme imkanı sunmuştur.

Rafinera, Türkiye'nin kapıya teslim diyet yemek servisi hizmeti veren pazarını yaratan ilk firma olarak, sektörde öncü bir konuma sahiptir. Kalitesinden ödün vermeden her zaman yenilikler sunmayı hedefleyen Rafinera, Endeavor girişimcisi olarak da başarısını taçlandırmıştır.

Misyonu, toplumu sağlıklı yaşam ile bilinçlendirmek ve müşterilerinin sağlıklı ve dengeli beslenme ihtiyaçlarına her zaman taze ve lezzetli cevaplar sunmaktır. Türkiye'nin sağlıklı beslenme konusunda akla gelen ilk markası olan Rafinera, yarattığı bilgi birikimini benzer diğer pazarlara da taşımak istemektedir.

Vizyonu, günlük beslenme planı pazarının Türkiye'deki ilk oyuncusu olarak saygın, yaygın ve global bir oyuncu olmaktır. Rafinera, sağlıklı beslenme konusunda sunduğu yenilikçi ürünler ile kapıya teslim sağlıklı gıda konusunda kapsamını genişletmek ve herkesin sağlıklı beslenme imkanına erişebilmesini sağlamak için çalışmaktadır.

Rafinera, müşterilerinin sağlıklı beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için özenle hazırladığı yemekleri, kapılarına kadar teslim etmektedir. Kalitesinden ödün vermeden her zaman taze, lezzetli ve sağlıklı besinler sunan Rafinera, sağlıklı beslenmeye önem veren herkesin tercih ettiği bir marka haline gelmiştir.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.