Menüyü atla

Domino's Pizza



Restorancılık, İstanbul Avrupa , www.dominos.com.tr


Firma Hakkında

1996 yılında Türkiye'de ilk şubesini Ulus'ta açan Domino's Pizza Türkiye, şu an 500’e yakın şube ile hizmet vermektedir. Dünya'daki 10000. şubeyi Türkiye'de açmanın gururunu taşıyan Domino's Pizza Türkiye, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en yaygın evlere servis pizza zinciri konumundadır.

Domino's Pizza Türkiye olarak, pizza sektörüne "evlere servis" anlayışını getirerek, sektörde önemli bir yeniliğin öncülüğünü yapmış bulunuyoruz. Geliştirdiğimiz fikirler ve gerçekleştirdiğimiz projelerimiz ile 20 yıldır sektörde yol gösterici bir konumdayız. En lezzetli pizzaları hazırlamak için büyük bir tutkuyla çalışıyoruz ve yaptığımız kampanyalarla misafirlerimize çok avantajlı fırsatlar sunuyoruz. Pizzaları en lezzetli anında, 30 dakikada teslim ediyoruz; herhangi bir gecikme durumunda ise "Anında Bedava" garantisi kapsamında siparişteki pizzanın ücretini almıyoruz. Sunduğumuz tüm bu ayrıcalıklarla Türkiye pizza endüstrisine liderlik ediyoruz.

Pizza Restaurantları A.Ş.'ye bağlı olarak çalışan Genel Müdürlüğümüzün sayısı büyümemizle doğru orantılı olarak artmaktadır. “İşimiz Hayatımız” konseptimizle başarıya giden yolun takım çalışmasından geçtiğine inanan bizler, tüm departmanlarla ortak çalışma yaparak bilgi ve deneyimi 4500'den fazla çalışanımızla sağlarız.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.