Menüyü atla

Loomis



Savunma / Güvenlik, İstanbul Avrupa , www.loomis.com.tr


Firma Hakkında

Geçmişi 1852 yılına kadar uzanan ve Türkiye dahil 23 ülkede faaliyet gösteren Loomis, 1995 yılından itibaren sektörde hizmet veren Erk Armored Güvenlik Hizmetleri A.Ş.’nin hisselerini satın alarak resmi olarak 15 Temmuz 2011’de Türkiye pazarına girdi. Günlük nakit ve altın lojistiği yüksek seviyede olan ve ekonomik istikrarıyla sürekli büyüyen, hareketli ve rekabetçi Türkiye pazarına küresel bir güç olarak giren Loomis, Türkiye operasyonlarını pazarın ihtiyaçlarına göre her geçen gün daha ileriye taşıdı.

Bugün sektörünün en aktif şirketlerinden biri olarak kabul edilen Loomis Türkiye; Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Çorum, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Muğla, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Van’ın aralarında bulunduğu 33 şehirde faaliyet gösteriyor. Para ve değerli eşya taşıma, işleme (sayma + ayrıştırma + paketleme) ve kasalama hizmetleri, ATM ikmal ve bakım hizmetleri, değerli küçük paket taşıma hizmeti, uluslararası hizmetler ve mücevher fuarlarına yönelik gümrükleme, taşıma ve kasalama hizmetleri vermenin yanında alternatif hizmetler adı altında akıllı kasa çözümü ve elektronik kilit çözümü sunuyor.

377 zırhlı araç, 1100`e yakın profesyonel personel kadrosu ve 39 şubesi ile hizmet veren Loomis Türkiye, bugün itibariyle Türkiye’nin %90’ına hizmet veriyor. Kısa vadeli hedeflerinde çeşitli şehirlerde açacağı yeni şubelerle şube sayısını, zırhlı araç filosuna dahil edeceği yeni araçlarla araç sayısını artırarak tüm yurda hizmet verebilir duruma gelmeyi planlayan Loomis Türkiye, son derece hareketli ve büyük hacme sahip olan Türkiye nakit döngüsünün en önemli oyuncularından biri olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.