Menüyü atla

Buyruk Group



Hizmet, İstanbul Anadolu , www.buyrukgroup.com


Firma Hakkında

BUYRUK GROUP, 1992 yılında faaliyete başlayan, özellikle metal, gıda, kimya, plastik, ilaç ve lojistik sektörlerinde faaliyet gösteren işletmelerin esas işleri dışındaki diğer işlerini üstlenen bir kuruluştur.

BUYRUK GROUP, müşterilerinin asıl işleri olan üretim ve satışa konsantre olmalarını sağlamak için, bu işletmelerin içini temizlik, güvenlik, yemek, çamaşırhane, şoförlük, tıbbi destek, vb. hizmetler sunmaktadır. Bu hizmetler sayesinde, müşteriler, esas işleri olan üretim ve satışa daha fazla odaklanabilmekte ve maliyet avantajları sağlayarak karlılıklarını ve rekabet güçlerini arttırabilmektedir.

BUYRUK GROUP, bu görevleri yürütürken, bünyemizdeki tüm personelin yürürlükte bulunan yasalar çerçevesinde, özlük haklarını eksiksiz ve günü gününe yerine getirmektedir. Ayrıca, faaliyet konuları ile ilgili olarak İSO 9001:2000 ve TSE belgelerine sahiptir.

BUYRUK GROUP, tüm teknolojik yenilik ve gelişmeleri takip etmekte ve hizmet veren personelini sürekli eğitim faaliyetleri ile kaliteli hizmeti yaşam biçimi olarak benimsemelerini sağlamak için yönlendirmektedir.

BUYRUK GROUP, dürüst, çağdaş ve kaliteli hizmeti ilke edinmiş bir kuruluştur.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.