Menüyü atla

İk Ekspert



Danışmanlık, Kocaeli , ikekspert.com


Firma Hakkında

İkekspert, şirketlerin çeşitli operasyonları yönetmek amacıyla, tüm iş modellerine uygun pratik çözümler üretmek için danışmanlık, dış kaynak (outsource), teknoloji ve eğitim hizmetleri sunan bütünsel bir hizmet organizasyonudur. Uzman danışmanlarımız ihtiyaçlarınızı ve işinizi başarı hikâyesine dönüştürmek için en doğru insan ve teknoloji kombinasyonunu sizin için bulacaktır.

Organizasyonumuz, bulundukları kulvarda Dünya Lideri olan global network ve ortaklıkların benzersiz gücü ile müşterilerine en uygun ve yenilikçi çözümleri sunmaktadır. Müşterilerimiz uzun tecrübeler sonucu dikkatlice seçilmiş bu güçlü network ve partnerliklerin toplam bilgi ve tecrübesinden faydalanırlar. Bu sayede, firmalar ihtiyaçları için en uygun hizmetleri bir anahtar teslim çözüm merkezi hâline gelmiş olan İkekspert’ten elde edebilmektedirler.

İkekspert insan kaynakları yönetimi, danışmanlık, iş geliştirme ve teknoloji tabanlı çözümler gibi işinizin tüm yönlerini desteklemeye odaklanmıştır. Organizasyonumuz, tüm sektörler ve işletmeler için ürettiği bütünsel iş çözümleri sayesinde en çok tercih edilen hizmet sağlayıcısı hâline gelmiştir. Global deneyimlerimizi yerel bilgilerimizle sunma yaklaşımımız sayesinde farklı ve özel hizmetler sağlamaktayız.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.