Menüyü atla

Hakmar Mağazacılık



Mağazacılık / Perakendecilik, İstanbul Anadolu , /www.hakmarexpress.com.tr


Firma Hakkında

HAKMAR, discount mağazacılık sektöründe güçlü bir tüccarlık deneyimi ve marka gücüyle öne çıkan bir kuruluştur. 2007 yılında Pendik Esenyalı'da ilk şubesini açarak HAKMAR Mağazacılık olarak faaliyetlerine başlamıştır.

HAKMAR, sağlam bir kurumsal yapılanma ile güçlü ve güvenli ticari gelişimini sürdürmektedir. Bu çerçevede HAKMAR Gıda ve HAKMAR Mağazacılık operasyonlarını ayrıştırarak Pendik Güllübağlar Mahallesi'nde depo ve merkez ofislerini kurmuştur.

Kısa sürede birçok alanda üretim yapmaya başlayan HAKMAR, kendi kurumsal yapısını oluşturarak özgün şirket kültürünü benimsemiş ve ticari ilişkilerde iş ortaklığına önem vermiştir. Faaliyet alanı dışında ticareti ön planda tutarak, hammadde fiyatlarındaki artış veya azalışlarda müşteriye güven aşılamıştır. Bu bilinçli ve sağlam temellere dayanan organizasyon, sektörde istikrarlı bir şekilde söz sahibi olmuş ve bölgesel firmalar arasında aranan bir marka haline gelerek halkın güvenini kazanmıştır.

HAKMAR Mağazacılık, discount mağazacılık sektörünü analiz ederek avantajlı yönlerini benimsemiş ve geçmişten gelen deneyimiyle kendine özgü farklılıklar yaratmıştır. Her biriminde uyumluluk ve güvene dayalı bir organizasyonu hayata geçirerek sektöre özgü bir başarı elde etmiştir.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.