Menüyü atla

Doyuyo!



Gıda, İstanbul Anadolu , /www.doyuyo.com


Firma Hakkında

Pardo Food çatısı altında hizmet vermeye başlayan Doyuyo, kapsamlı bir hazırlık ve AR-GE sürecinin ardından 2019 yılında ilk şubesini Özdilek Park İstanbul'da açtı. Yeme içme sektöründeki deneyimleri sayesinde hızlı bir şekilde büyüyen Doyuyo, dinamik bir alt yapıya sahip.

Dünya genelinde sevilen kızarmış tavuk lezzetini üst kaliteli hammadde ve gurme marinasyon teknikleri ile hazırlayan Doyuyo, özgün baharat karışımlarıyla da lezzetini zenginleştiriyor. Çıtır kızarmış tavuk menüleri sayesinde kısa sürede müdavimleri olan Doyuyo, ilk 3 ayda 10 şubeye ulaştı.

Baby fileto kullanarak hazırlanan Tenders, özel kaplaması ve baharatlandırması ile çıtır çıtır kızartılıyor. Bu lezzetli atıştırmalık, gurme soslar, pesto cheddar fusulli, coleslaw salata ve kızarmış patates gibi yan ürünlerle birleştiğinde bir lezzet şölenine dönüşüyor.

Fast food restoranlarından farklı olarak fast casual konsepti ile tasarlanan Doyuyo, müşterilerine sadece iyi yemek değil, aynı zamanda iyi bir deneyim ortamı sunuyor. Restoranları rahat, sıcak ve özgün mekanlar olarak tasarlanmıştır ve a la carte menüleri ile masaya servis hizmeti sunmaktadır.

Doyuyo, 34 şubesi ile Türkiye'nin farklı noktalarında müşterilerine hizmet veriyor ve 2025 yılına kadar 100 şubeye ulaşmayı hedefliyor. İyi hammadde, mükemmel sunum ve benzersiz lezzet felsefesi ile Doyuyo, yeme içme sektöründe öncü bir marka olmaya devam ediyor.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.