Menüyü atla

Esen Plastik



Diğer, İzmir


Firma Hakkında

HAKKIMIZDA

1976’dan günümüze altyapı, üstyapı, zirai sulama sektörlerine yönelik ürettiği tüm boru çeşitleriyle sektöründe bir dev,
Esen Plastik A.Ş...
Üretiminde kullandığı ileri teknolojisi ile, zengin bir yelpazeye ve üstün kaliteye sahip ürünlerini yurt içinde ve yurt dışında geniş bir müşteri ağına sunmaktadır. Esen Plastik, ulusal kalite hareketi içerisindeki gurur verici konumu ve tüm çalışmaları ile koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemekte; organize yapısıyla, dünya şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Esen Plastik; üretim ve diğer tüm faaliyetlerini, İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 60.000 metrekarelik ve Adana’daki yaklaşık 80.000 m2 alan üzerine kurulu olan son teknolojiyle donatılmış tesislerinde sürdürmektedir.

Esen Plastik, gelişen üretim teknolojilerine yatırım yaparak hem sektörüne hem de ülke ekonomisine değer katmaktadır. Plastik boru sektörüne getirdiği yenilikçi yaklaşımla gelişimin önünü açan, ülkemizin lider kuruluşlarından Esen Plastik, TÜRKAK (Türk Akreditasyon Kurumu) tarafından onaylanan akreditasyon belgesi ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi. Öncelikle kendi ürünlerinin deneylerini TS EN ISO/IEC 17025 akreditasyon standardına uygun olarak test etmek ve belgelendirmek üzere yola çıkan Esen Plastik, Ege Bölgesi ve Türkiye’de bulunan plastik sektöründeki firmaların da test ve deneylerini yaparak, ürünlerinin dünya standartlarına uygunluğunu, vereceği akredite rapor ile belgelemektedir.

Esen Plastik, ülkemizde ve dünyada güvenilirliğimizi kanıtlamış bir marka olarak;
bugün, 600 işçi, mühendis ve çalışanı ile Türkiye genelinde 20.000 kişiye istihdam yaratmaktadır.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.