Menüyü atla

Coca-Cola İçecek



Hızlı Tüketim Malları, İstanbul Anadolu , cci.com.tr/


Firma Hakkında

Faaliyet gösterdiğimiz tüm ülkelerde hızlı tüketim sektörünün en iyi şirketi olmak için çıktığımız yolda ürün portföyümüze ve ambalajlama alanındaki yeniliklere büyük önem veriyoruz. Ürünlerimizin daha fazla noktada satılmasını sağlıyor ve tüm gazlı içecekler portföyünde marka değerimizi arttırıyoruz. Müşterilerimizin tercih ettiği iş ortağı olmak, tüketicilerimize her yaşam tarzına ve duruma uygun geniş bir ürün yelpazesi sunmak için çalışıyoruz.

Gelir artışı sağlamak ve kar marjımızı artırmak için yaptığımız planları uygulamaya devam ediyor, mükemmel bir iş yeri olma hedefimize doğru adım adım ilerliyoruz.

Sorumlu bir kurumsal vatandaş olma amacımız doğrultusunda sürdürülebilirlik, şeffaflık ve kurumsal yönetim uygulamaları gibi alanlarda liderlik ediyoruz. CCI’ın güvenli bir iş yeri olması için çalışıyor, insan hakları ve iş yeri haklarına saygı duyuyoruz. Etkili politikalar, ürün yenilikleri ve aktif bir yaşam tarzına yönelik programlarımız ile tüketicilerimizin sağlığı için çalışıyoruz.

Engelli İş İlanları