Menüyü atla

Kvk



Elektrik ve Elektronik, İstanbul Anadolu


Firma Hakkında

KVK TEKNİK SERVİS :
KVK Teknik Servis Hizmetleri ve Tic. A.Ş. (KVK TS) % 25' lik pazar payı, 13 servis noktası, 380'nin üzerinde tecrübeli personeli, toplam 7.500 metrekare onarım alanı, yaklaşık 18M Euro' luk yıllık cirosu ve 960.000 adetlik yıllık onarım hacmi ile Türkiye'de GSM telefon servis ve teknoloji ürünleri onarım pazarının öncülerindendir.
KVK Teknoloji Ürünleri ve Ticaret A.Ş., KVK TS'nin %99 oranında ortağıdır.
KVK TS, GSM sektörünün önde gelen Samsung, HTC, SONY, Apple, BlackBerry, HUAWEI, IDEOS, ZTE, TURKCELL T serisi, TURKCELL VINN, ASUS Zenfone 4, Lenovo, ViewSonic, BB MOBILE, Haier, uniPad cihazlarına teknik servis hizmeti vermektedir.
Yüksek kaliteli hizmeti ve müşteri memnuniyetini birinci önceliği haline getirmiş olan KVK TS, bu anlamda gerekli tüm yatırım ve bilgi birikimine sahiptir. Tüm üreticilerin prosedürlerine uygun hizmet sağlayan esnek ve gelişmiş kalite yönetim sistemi ile fayda yaratan hedefler GSM tamir işinin tüm gerekliliklerini fazlası ile yerine getirmiştir.
KVK TS'nin en önemli kaynağı, çalışanlarıdır. En yeni teknolojileri ve müşteri hizmetleri gerekliliklerini yakinen takip etmekte olan şirketimiz bu anlamda, konusunda uzman 380’nin üzerinde çalışan ile hizmet vermektedir. Sürekli değişmekte olan bu çerçevede KVK TS, pratik ve yaratıcı çözümler üretmeye kendini adamıştır.
İnsan kaynağının %16'i lisans, %32'i ön lisans, %52'i lise ve ilköğretim mezunudur. Şirket yaş ortalaması 29 olup ortalama çalışma süresi 3,5 yıldır.
Misyonumuz; %90 Aynı Günde Hizmet Oranı
Vizyonumuz; Hizmet ve Kalite Lideri Olmak
Tüm taahhütlerini gerçekleştirmek adına KVK TS, Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001, Çevre Yönetim Sistemi ISO 14001, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ISO 18001 ve Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ISO 10002 sertifikalarını DQS’ ten edinmiştir

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.