Menüyü atla

Fillo Logistics



Lojistik, İstanbul Anadolu , www.fillo.com.tr


Firma Hakkında

1998'de kargo sektöründe faaliyet göstermeye başlayan şirketimiz, 2003 yılında Aras Holding bünyesine katılmıştır. 2013 yılında ise yine Aras Holding bünyesinde bulunan Aras Logistics ilebirleşerek FİLLO LOGISTICS olarak yeniden yapılanmıştır.

35 yıllık ARAS tecrübesi altında bu iki kuruluşun gücü,iş ortaklarına tedarik zincirinde daha etkin ve verimli olmasını sağlayacak hizmetleri rahatlıkla sunabilecek şekilde bir araya getirilmiştir.

FilloLogistics, 600 çalışanı, 3 Nakliye Ofisi , 18 Crossdock, 5.000 araçlık filosu, 25.000 m2 depolama alanı , günlük 3.000 teslimat noktası ve 4.000 m3 ‘lük sevkiyat kapasitesi ile 81 ilde yaygın dağıtım ağına sahip, iş ortaklarına özel çözümler üreten lojistik firmasıdır.

Tekstil, hazır giyim, ayakkabı, medikal, otomotiv yedek parça, hızlı tüketim, mağazacılık , elektronik vb. birçok sektörde faaliyet gösteren iş ortaklarına sunduğu yaratıcı çözümler ile rekabet üstünlüğü sağlayan FilloLogistics , hammadde tedariğinden ürün dağıtımına, depolama ve depo içi katma değerli hizmetlerinden ters lojistik hizmetlerine kadar tedarik zincirinin tüm aşamalarında iş ortaklarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir.

Engelli İş İlanları

Şu anda yayınlanan aktif iş ilanımız yoktur!

Özgeçmişiniz oluşturarak veya sayfamıza giriş yaparak aday havuzumuza özgeçmişinizi bırakabilirsiniz.