Menüyü atla

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri Ve Tic. A. Ş.



Lojistik, İstanbul Avrupa , www.horoz.com.tr


Firma Hakkında

1942 yılında kurulan Horoz Lojistik, uluslararası ortaklıkları, istihdam sağladığı ekonomik katkı ve yaratmış olduğu değer ile lojistik sektörünün lider konumuna sahip bir dev şirkettir.

Horoz, Türkiye'nin lojistik sektöründe ilk milli kuruluşu olup bugün 5 kıtada, 109 ülkede ve 600 noktada entegre lojistik çözümleri sunabilmektedir.

Horoz Holding, ana faaliyet alanı olan lojistik hizmetleri kapsamında iki büyük şirketi ile faaliyet göstermektedir. Horoz Lojistik, yurt içi komple taşıma, depolama ve dağıtım, uluslararası karayolu ve demiryolu taşımacılığı hizmetleri sunarken, Horoz Bolloré Logistics ise denizyolu-havayolu forwarding, konteyner dahili taşımacılık ve proje kargo taşımacılığı alanlarında müşterilerine hizmet vermektedir.

Horoz, müşterilerinin ihtiyaç duyduğu tüm lojistik hizmetlerini entegre bir şekilde sunarak müşteri beklentilerini karşılamayı ve özel çözümler üretmeyi hedeflemektedir.

Sektörde yerli sermaye ile kurulan en köklü kuruluşlardan biri olan Horoz, bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde nitelikli insan kaynağının yetişmesine katkıda bulunarak sektörel gelişime destek sağlamaktadır. Horoz Eğitim Vakfı (HOREV) aracılığıyla sosyal sorumluluk projeleri yürüterek Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışladığı 2 okul ve başarılı öğrencilere sağladığı burslar ile bu öncü yaklaşımını da göstermektedir.

Engelli İş İlanları